WIE ZIJN WIJ

Wij zijn twee ondernemers uit de praktijk die gespecialiseerd zijn in het leveren en monteren van rechthoekige en ronde kanalen, en 30 jaar ervaring hebben gebundeld tot één bedrijf. Deze werkzaamheden doen wij in zowel kleine als grote projecten in utiliteit en woningbouw.

Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in de montage van laboratorium meubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en de chemische- farmaceutische- en voedingsindustrie en in allerhande loodgieterswerk.

Door onze ervaring hebben wij een netwerk van gekwalificeerde mensen om ons heen waardoor wij ons montageteam op korte termijn snel uit kunnen breiden om, waar nodig, snel in kunnen springen op de vraag om verschillende projecten in goede banen te leiden.

Naast de montage in de mechanische ventilatie kunnen wij door onze contacten met leveranciers ook op korte termijn alle benodigde luchtkanalen en appendages leveren.

Al onze montage werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de huidige LUCA normen en onze monteurs zijn allemaal VCA -gecertificeerd.

Recente Projecten:

Ventilatie: 185 woningen Amsterdam, Post NL. Amsterdam, Post NL. Zwolle, Post NL Nieuwe Gein, Rabobank Dam Amsterdam.

Laboratoriummeubilair: TNO Zeist, VU Amsterdam, IFF Hilversum, Atrium Wageningen, Universiteit Maastricht, GENMAB Utrecht.