Werkzaamheden

Installeren en montage van ventilatie installaties in de nieuwbouw, utiliteit, renovatie en woningbouw

Lucht Combi is gespecialiseerd in het leveren en monteren van rechthoekige en ronde luchtkanalen, en ruim 45 jaar ervaring gebundeld tot één bedrijf. Deze werkzaamheden doen wij in zowel kleine als grote projecten in utiliteit, renovatie en woningbouw.

> Sterk in innovatie

Wij staan zelf in direct contact met onze leveranciers, hierdoor kunnen wij snel en betrouwbaar materiaal leveren.

> Vakbekwame medewerkers

Door onze ruime ervaring hebben wij een netwerk van zeer gekwalificeerde mensen om ons heen.

> Snelle service door het hele land

Onze montage werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de huidige normen en onze monteurs zijn allemaal VCA -gecertificeerd.

Woonzorg Hooglanderveen Ventilatie
Woonzorg Hooglanderveen Ventilatie

Leveren van materialen

Naast de montage in de mechanische ventilatie kunnen wij ook, mede door onze nauwe contacten met leveranciers, op korte termijn alle benodigde luchtkanalen en bijbehorende appendages leveren.

Sterk in innovatie

Snel schakelen, meedenkend en probleemoplossend.

Materialen

Wij hebben goede contacten met leveranciers. Hierdoor kunnen wij in overleg snel de materialen leveren en, indien nodig, passend laten maken.

Service

Wij staan voor ons product, zijn zeer flexibel en kunnen daardoor snel schakelen.

Wil je meer weten? 

Een goede ventilatie gegarandeerd!

Al onze montage werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de huidige LUKA normeringen en onze monteurs zijn allemaal VCA -gecertificeerd.

Altijd bereikbaar

De taken binnen onze organisatie zijn goed verdeeld. Tijdens ontwerp, offerte en uitvoering altijd een medewerker bereikbaar.

Een groep met specialisten

Al onze specialisten zijn in het bezit van VCA certificaten volgens de huidige normen.

Te vreden afnemers

Al onze klanten hebben een tevreden review achtergelaten!

Afspraken worden gerespecteerd

Ons motto is : afspraak is afspraak. Hierin is een goede communicatie een vereiste.

De beste service

Lucht Combi zal zich natuurlijk voor de volle 100% inzetten om de beste ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties te installeren. Gedragen door ons vakmanschap kunnen wij het beste resultaat garanderen!

We steken onze handen samen als een team

Het beste resultaat krijg je natuurlijk door een goede samenwerking. Wij werken al jaren met dezelfde groep mensen waardoor we heel goed weten wat we aan elkaar hebben.

Het proces van werken

Om een goed resultaat te realiseren is het gedegen voorbereiding van belang. Voordat we beginnen, gaan we om de tafel om de plannen te bespreken en duidelijk in kaart brengen.

1

Offerte aanvraag

We beginnen met de offerte aanvraag. Via onze website kan je met ons in contact komen via het contactformulier. Na het contacteren zullen wij bespreken wat nodig is om jouw plan te realiseren. Aan de hand van gemaakte afspraken stellen wij een offerte op.

2

Opdracht en werkvoorbereiding

Nadat we de plannen hebben besproken, moeten we weten wat hiervoor nodig is. We zetten het plan uitgebreid op papier. Voorbereiding is het halve werk.

3

Inkopen goederen

Vervolgens zullen wij aan de hand van de voorbereiding onze materialen gaan inkopen. Dit gaat uiteraard nadat eea wederzijds bevestigd is.

4

Uitvoering

Als we de goederen hebben ontvangen kunnen we beginnen met het realiseren. Uiteraard vereist dit ook een gedegen voorbereiding. In de beginfase zullen we de omgeving uitgebreid analyseren en onze voorbereiding opzetten.

5

Installatie / planning / Montage

Als op alle voorgaande stappen een akkoord is gegeven kunnen wij het project gaan inplannen. We zullen dan met onze gecertificeerde monteurs de gehele installatie installeren en monteren binnen de afgesproken planning.

6

Oplevering en afhandeling

Aan het einde van het proces gaan we natuurlijk het uiteindelijke resultaat beoordelen en opleveren. We zullen in deze fase ook de nodige administratieve aspecten afhandelen.

Wil je meer weten?